Finnhouse Lith

Deze houtbouw woning hebben we inmiddels al een tijd geleden opgeleverd samen met Finnhouse houtbouw. Deze specifieke woning is te vinden in het plaatsje Lith. Deze moderne houten woning valt op door haar asymmetrische kap. De dakkapel vormt een mooie doorbreking van het moderne dak dat doorloopt in de gevel. De achtergevel heeft grote glaspartijen voor een mooi uitzicht op de tuin. Aan de voorzijde zorgen de grote glaspartijen voor veel lichtinval in de woning doordat de vide zich hier bevindt.

Finnhouse Bergharen

Deze houtbouw woning hebben we inmiddels al een tijd geleden opgeleverd samen met Finnhouse houtbouw. Deze specifieke woning staat in het mooie plaatsje Bergharen. De warme houten constructie en grote glaspartijen gaan mooi samen.

Wandkast

Deze wandkast is niet alleen fijn door de extra opbergruimte maar het zorgt ook voor een leuke zit plek waar je lekker kan weg dromen in een goed boek.

Keuken Helmond

Naast een verbouwing hebben wij voor deze klant ook een maatwerk keuken geleverd. Een op een met klant hebben wij hun wensen omgezet naar een ontwerp.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In het midden van de keuken is een groot eiland gecreëerd met voldoende ruimte voor alle keuken spullen maar daarnaast is er ook een vaatwasser en koelkast lade in verwerkt.

Aan beide zijdes van de ruimte tegen de wanden zijn er nog losse blokken gerealiseerd. Een kant voor koken en de andere kant als een soort koffie hoek.

Deze keer is er gekozen voor afwerkingen van olijfhout naar het contrasterende zwart van de wanden aan beide zijdes. Een erg mooie afwerking keuze al zeggen we het zelf.

 

Wandplank

Naast een door ons ontworpen keuken zocht de opdrachtgever voor een matching wandplank om het interieur geheel samen te knopen.

Deze zwevende wandplank is dan ook gemaakt in hetzelfde eiken als de keuken.

Daarnaast is er nagedacht over het wegwerken van kabels zodat het geheel niet alleen rustig oogt.

Keuken Berghem

Een op een met de klant hebben wij hun wensen omgezet naar een ontwerp. De keuken is een mooie L-vorm met eiland.

Door vooral lades te gebruiken in de kasten is alles overzichtelijk en genoeg ruimte voor alle spullen te kunnen plaatsen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het eiken is afgewerkt in blank en zwart lak om een mooi contrast te creëren. De gekozen tegels boven het blad zorgen voor een extra pop of color.

Finnhouse Beek

Deze houtbouw woning hebben we inmiddels al een tijd geleden opgeleverd samen met Finnhouse houtbouw. Deze specifieke woning staat in het mooie plaatsje Beek. De woning is opgebouwd uit het karakteristieke paal en balk systeem. Een systeem dat al sinds de 12e eeuw word toegepast in Nederland. Een echt staaltje vakmanschap.

Keuken Berghem

Naast een verbouwing hebben wij voor deze klant ook een maatwerk keuken geleverd. Een op een met klant hebben wij hun wensen omgezet naar een ontwerp.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De indeling van de wandopstelling is zo gemaakt om de kelderkast erin te verwerken om rust voor het oog te creëren. Naast de kelder zit hier de koelkast en een vaatwasser op hoogte in verwerkt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor het eiland is het fornuis leidraad geweest voor het ontwerp. Het eiland bied veel ruimte voor al de spullen aan beide zijdes van het eiland.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De klant is extatisch over het eind resultaat en wij ook!

Woonhuis Berghem

Deze moderne woning is te vinden in Berghem. De combinatie van het gevel stucwerk samen met de donkere steen zorgt voor een mooi contrast. De eiken accenten maken het plaatje helemaal af.

Wandkast als eyecatcher

Deze wandkast is een echt middelpunt van de kamer geworden. Het eiken steekt mooi af bij het stoere van het stalen framewerk. De accentkleur die de klant heeft toegevoegd op de muur achter de kast maakt het geheel een echte eyecatcher.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀