Renovatie

Van het renoveren van een dakgoot tot het geheel in oude staat terugbrengen van een monumentaal pand; dit vinden we prachtige klussen. Met passie en oog voor detail leveren we maat- en handwerk, zodat we iets unieks achter kunnen laten. Uiteraard houden we daarbij rekening met de hedendaagse wooneisen. Vaak gaat het bij renovatie om een pand dat nog in gebruik is, daarom willen we bewoners of gebruikers zo min mogelijk laten merken dat we er zijn.

Nieuwbouw

Hoe ziet je droomhuis eruit? We zetten deze samen op papier en begeleiden vervolgens de bouw van begin tot eind. Bij nieuwbouw besteden we veel aandacht aan de voorbereiding. Naast traditionele bouw werken wij ook veel in houtskelet bouw. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze uit bouwmaterialen, afwerking materialen en technieken. Ook laten we onze onderaannemers met je meedenken. Staat de woning al op een tekening die klinkt als een klok? Dan zorgen we voor mooi en perfect afgewerkt eindresultaat.

Verbouw

Een aan-, op-, of uitbouw; vaak staat deze verbouwing enkel geschetst in gedachten. Nog niet op tekening. Wij denken mee over het ontwerp en zetten deze op papier. Met het doel om je woongenot te vergroten. Ook gaan we – indien nodig – aan de slag met een omgevingscheck en regelen we de vergunning. Naast traditionele bouw is er natuurlijk ook de optie houtskelet bouw. Als we aan de verbouwing begonnen zijn, willen we je zo min mogelijk tot ‘last’ zijn. Daar doen we ons best voor, ook voor de buren.

Onderhoud

Producten worden steeds duurzamer en er worden vaker materialen gebruikt die minder onderhoud nodig hebben. Toch ontkom je er niet helemaal aan. Onze vakmensen komen langs voor eenmalig onderhoud van bijvoorbeeld deur, goot of het hele pand. Het verlengt de levensduur van het materiaal en bespaart je kosten. Heel belangrijk dus.

Interieurbouw

Inspiratie voor je woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of compleet nieuw interieur? Wij bruisen ervan en bekijken het ook nog eens van de praktische kant. Maatwerk, passend bij jouw stijl en budget. We helpen bij het maken van keuzes door voorbeelden te laten zien of je mee te nemen naar een showroom. Zo brengen we de plannen tot leven. Er volgt een ontwerp, gaan aan het werk en als we weer weg zijn… dan is het mooi.